Студенти КДПУ зустрілися з автором “Найкращого сищика імперії” (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровоградському державному педагогічному університеті відбулася зустріч студентів і викладачів з популярним українським автором детективів Владиславом Івченком.

Зустріч відбулася у рамках туру письменника Кіровоградщиною за сприяння Благодійного фонду Станіслава Березкіна “Добротвір”.

Владислав Івченко (автор бестселерів про найкращого сищика імперії Івана Карповича Підіпригору) разом з Олександром Стукало (редактором видавництва “Темпора”) презентували дві нові книжки з серії про талановитого сищика, а також розповіли історію появи епічного літературного персонажа, про вихід з парадигми жертви в українському мистецтві, про літературних героїв, які викликають посмішку і оптимізм у читача.

Близько сотні студентів вели активний діалог з письменником, а автори найкращих питаннь Катерина Білоконь і Олена Ситник отримали в подарунок від благодійного фонду “Добротвір” книжки автора з його автографом. Також кілька примірників книжок про Івана Карповича Підіпригору були подаровані благодійним фондом бібліотеці університету, а представник видавництва подарував навчальному закладу комплект з серії про історію українського війська.

Коли відбудуться наступні зустрічі читачів з автором у рамках туру Кіровоградщини читайте тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар