Світловодці платитимуть за проїзд більше, ніж кіровоградці

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Вчора, 2 березня, під час екстреного засідання світловодського міськвиконкому, скликаного на вимогу міських перевізників, було прийнято рішення підвищити тариф на проїзд у міському транспорті. 

Як повідомив кореспондент Першої електронної газети, перевізники вимагали встановити ціну на рівні 5,50 грн. в межах міста і 8 грн. – для проїзду до селище Власівка. За їхніми словами, лише в такому випадку перевізникам вдасться досягти бодай нульової рентабельності.

Та, як зазначив директор ВАТ «Світловодське АТП № 13507» Юрій Богдан, навіть, якщо нові тарифи і будуть затвердженні, то, згідно Положення про регуляторну політику, має сплинути місяць з моменту подання розрахунків. А цілий місяць возити пасажирів за звичними цінами перевізникам несила, наголосив Богдан. Тому він запропонував урядникам погодитись на час дії Регуляторного акту підвищити тариф до 4-х і 6-ти грн. по місту і на Власівку відповідно.

Після тривалого обговорення, міський голова Юрій Котенко висунув компромісну пропозицію: на поточний місяць тариф збільшити на 50 коп. – до 3,50 і 4,75 грн. по місту і на власівському маршруті відповідно. А далі буде видно.

Нагадаємо, досі у Світловодську діяв тариф на проїзд в розмірі 3 грн. – по місту і 4,25 грн. – на власівському маршруті.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар