Кіровоградська «Зірка» перемогла у спарингу

Кіровоградська «Зірка» 2 березня провела перший контрольний спаринг у рамках підготовки до другої частини сезону на заключному навчально-тренувальному зборі в Нікополі. Суперником наших футболістів була «Енергія» з Нової Каховки, що виступає у другій лізі.

Класом наші суперники, які у своєму дивізіоні посідають передостаннє місце, значно поступаються команді Сергія Лавриненка, що і продемонструвала звітна гра. Всі два тайми футболісти «Енергії» провели практично без м’яча, а центр поля якщо і переходили, то дуже рідко.  Перевага кіровоградців була тотальною, проте це не завадило футболістам із Нової Каховки першими відкрити рахунок. Суперники за всі два тайми створили єдиний момент, який точніше було б назвати збігом обставин, проте вони зуміли його успішно реалізувати. У ролі наздоганяючих гравці «Зірки» були вже на 8-ій хвилині. Все почалося з подачі енергетиками кутового, зі штрафної наші захисники кулястого вибили, але прямо на ногу Леоніду Щербині, після удару якого зусиль Поштаренка не вистачило, щоб урятувати власні ворота.

Відкривалися кіровоградці на 26-ій хвилині також після стандарту. Після подачі кутового на дальню штангу Локтіонов скинув на Допілку, останній не схибив – 1:1. За три хвилини червоно-жовті забили вдруге. Все почалося з передачі Мостового з лівого флангу на Бацулу, той у свою чергу прострілив на Локтіонова. Від Романа м’яч під час боротьби відскочив на Григорія Баранця, який і вивів «Зірку» уперед, встановивши остаточний рахунок у цьому контрольному матчі.

Наступну товариську гру в Нікополі «Зірка» проведе 5 березня з криворізьким «Гірником». Початок матчу о 13:00.

“Енергія” (Нова Каховка) – “Зірка” (Кіровоград) – 1:2 (1:2).
2 березня 2015 року (понеділок). Нікополь. Товариський матч.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар