У Світловодському районі масово рятують рибалок (ОНОВЛЕНО)

1 березня о 17:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на Кременчуцькому водосховищі у районі с.Нагірне Світловодського району потребує допомоги 57-річний чоловік.

Він вийшов на замерзлу водойму порибалити, та лід поступово почав скресати, тож рибалка міг провалитися у крижану воду., повідомляє прес-служба У ДСНС в області. Крім того, з настанням темряви самостійно повернутися у зворотньому напрямку він не зважився. Щоб визволити чоловіка з льодового полону, на місце події прибули працівники водолазно-рятувального відділення державної пожежно-рятувальної №17 У ДСНС в області. Рибалку оперативно знайшли та доправили до берега.

Нагадаємо, що протягом вихідних на Кременчуцькому водосховищі працівниками пожежно-рятувальної служби було врятовано ще п’ятеро рибалок.

Пізніше надійшло повідомлення, що у Світловодському районі сьогодні врятовано ще трьох рибалок. Рибалки ще вчора ввечері пішли на риболовлю і через густий туман заблукали. Вони знаходилися на льоду Кременчуцького водосховища  орієнтовно біля с. Нагірне Світловодського району та не могли самостійно добратися до  берега у зв’язку з промоїнами на льоду.

О 12.12 водолазно-рятувальним відділенням державної пожежно-рятувальної частини No17 У ДСНС в області за допомогою човна рибалок врятовано та доставлено до берега.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар