Арсірій дозволив миколаївцям тягнути газопровід через Кіровоградщину

На спільній нараді представників Миколаївської та Кіровоградської областей, яка відбулася вчора на Побузькому феронікелевому комбінаті, вирішувалося питання добудови газопроводу до села Довга Пристань Первомайського району.

Про це інформує сайт Миколаївської ОДА.

Відвідний газопровід до миколаївського села почали будувати кілька років тому. Було прокладено 1,9 км труби територією Миколаївської області. Замовником будівництва відрізку газопроводу виступало управління капітального будівництва Миколаївської облдержадміністрації. Нині газопровід передано ПАТ «Миколаївгаз», який його добудує за власні кошти.

Проблема виникла через те, що точка підключення газопроводу знаходиться на території Кіровоградської області. До того ж, по території Кіровоградської області необхідно прокласти ще майже два кілометри газової труби. Протягом року питання не вирішувалися через бюрократичну тяганину.

Заступник голови Кіровоградської ОДА Ярослав Арсірій запевнив, що з боку Кіровоградської області миколаївці отримають повне сприяння щодо підведення газу до села Довга Пристань.

Представник підрядної організації запевнив, що роботи з будівництва газопроводу розпочнуться 8 листопада, а завершаться, за сприятливих погодних умов, на початку грудня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар