Новоукраїнці здають кров для військових

Працівники Новоукраїнського міжшкільного навчально-виробничого комбінату здали кров для порятунку життя військових. 

«Події на Сході нашої країни вже нікого не залишають байдужими. Кожен намагається хоч якось  допомогти та підтримати наших воїнів, говорять працівники навчального комбінату. Кожен з нас ішов з однією думкою «Можливо моя кров допоможе врятувати чиєсь життя». Ми й надалі будемо намагатися підтримувати наших бійців, які захищають нас та нашу країну», – розповів кореспонденту Першої електронної  директор Новоукраїнського МНВК В.Кривошия.

Варто зазначити, що педагогічний колектив комбінату вже неодноразово допомагав бійцям на передовій, як фінансово – було перераховано близько 3000 тисяч гривень, так і теплими речами та продуктами харчування.

Серед працівників комбінату, які здавали  свою кров для поранених бійців АТО, була і Галина Ткаченко, чоловік якої Андрій загинув на Донбасі захищаючи цілісність України від сепаратистів. Попри ту біду, яку принесла їй війна на Сході, тендітна жінка прийшла до пункту переливання крові, щоб врятувати життя інших бійців, які як і її героїчний чоловік, не шкодуючи себе боронять свою землю від навали агресора.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар