Кіровоградці обіймались за мир, за Україну, за Надію (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

 Сьогодні, у перший день весни, студенти КНТУ дарували кіровоградцям безкоштовні обійми  “За Україну, за Мир, за Надію”.Як розповів кореспонденту Першої електронної газети голова студради КНТУ Андрій Табачук, таким чином студенти вирішили долучитися до всесвітньої акції підтримки Надії Савченко і поділитися з кіровоградцями частинкоб власного тепла і надії.

“Ми вирішили вийти і пообіймати людей, бо давно того не робили, – жартує Андрій. – Ось намалювали плакати, щоб все було яскраво”. Саме плакати привертали увагу більшості кіровоградців. Виникла навіть суперечка між перехожими, які радили домалювати плакати-звернення до російського диктатора. Один із перехожих радив озброїтись також плакатом “ПТН ПНХ”. З цим була не згодна інша кіровоградка: “Мало йому того! Треба писати “Путін, щоб ти здох”.

Окрім хорошого нстрою та обіймів активісти дарували людям жовто-блакитні стрічки. А кіровоградці висловлювали студентам вдячність за хорошу справу: “Ви робите добрі речі і цей тяжкий час. Дякую за вашу патріотичну позицію. Країна жива, поки є така небайдужа молодь”.

Нагадаємо, сьогодні на центральній площі Кіровограда також проходила акція на підтримку  української льотчиці Надії Савченко.

Більше фото тут.

http://s020.radikal.ru/i706/1503/07/8c5707278eb0.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар