Кіровоградці нагадали про героїзм Надії Савченко і вшанували загиблих воїнів (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 1 березня, мешканці різних міст України і світу долучаються до глобальної акції підтримки  української льотчиці Надії Савченко. Небайдужі люди виходять на центральні площі своїх міст і містечок, щоб нагадати суспільству про героїзм незламної Надії.Як повідомив кореспондент Першої електронної, на площі Героїв Майдану у Кіровограді біля плакату “Надія Савченко голодує 79-й день” зібралось близько сотні кіровоградців.

Для них Надія Савченко є прикладом стійкості і гідності. Вона навіть за гратами продовжує боротьбу з агресором й не думає опускати рук. Як не у бою, то на лікарняному ліжку, Надія не здається ворогу і залишається вірною Україні, своєму народу і військовому обов’язку.

Мітингуючи на підтримку незламної льотчиці, кіровоградці також пом’янули воїнів, які віддали своє життя у бою за цілісність нашої держави, і вшанували їх хвилиною мовчання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар