Знам`янський ЖЕК оштрафували на 20000 грн.

На комунальне підприємство “Знам`янська житлово-експлуатаційна контора №1″наклали штраф у розмірі 20000.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Адміністративна колегія Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України своїм рішенням визнала, що КП «Знам`янська ЖЕК №1» уклало договори із споживачами послуг без включення до них обов’язкового додатку – рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради, яким затверджено структуру тарифів, періодичність та строки надання послуг, передбачених діючими тарифами, та застосовано тарифи на вказані послуги, які сформовані без висновків Державної інспекції з контролю за цінами України та в порушення діючих законодавчих актів щодо формування тарифів.

Таким чином підприємство вчинило порушення законодавства, передбачене пунктом 2 статті 50, частиною 1 статті 13 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуг.

На підприємство наклали штраф у розмірі 20000 (двадцять тисяч) грн. та зобов’язали усунути порушення та їх наслідки в двомісячний термін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар