У Світловодську вшанували пам’ять відомого журналіста-нардепа (ФОТО)

Мітинг-реквієм на вшанування пам’яті загиблого журналіста Вадима Бойка відбувся у Світловодську сьогодні, 5 листопада, передає власкор Першої електронної.

Захід відбувся за участі міського голови Юрія Котенка, членів міськвиконкому і депутатського корпусу, представників громадськості, а також батька Вадима Леоніда Миколайовича (його матір Марта Наумівна вже багато років живе у Ізраїлі).

5 листопада 2013 року народному депутатові України (1990-92 рр.), провідному українському журналістові (широкому загалу він запам’ятався як ведучий програми «Гарт» на УТ), уродженцеві Світловодська Вадимові Бойку виповнився б 51 рік.

Але він не дожив і до свого 30-річного ювілею, трагічно загинувши від потужного вибуху у своїй київській квартирі (розслідування кілька разів то розпочиналось, то закривалося, але так і не дало чіткої відповіді на обставини загибелі журналіста на нардепа Вадима Бойка.

2012 року (до 50-річчя дня народження і 20-річчя від дня загибелі) Вадимові Бойку посмертно було присвоєно звання «Почесний громадянин Світловодська».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар