Бібліотека імені Чижевського запрошує (АНОНС)

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського                              запрошує 2 – 8 березня 2015 року.

Шановні жінки! Обласна бібліотека ім. Д. Чижевського щиро і сердечно вітає вас із весняним святом – 8 березня. Бажаємо Вам щастя, міцного здоров’я, здійснення всіх мрій та бажань. Повідомляємо про графік роботи: 9 березня бібліотека працює з 10.00 до 19.00,  8 березня – вихідний день, в суботу, 7 березня бібліотека працює з 10.00 до 17.00, запрошуємо на благодійний ярмарок і презентацію виставки.

3 березня о 15.00  ми запрошуємо усіх бажаючих зібратися на безкоштовний майстер-клас з плетіння шкарпеток в рамках благочинної бібліотечної акції «Подаруй тепло захиснику Батьківщини: в’яжемо шкарпетки разом». Незважаючи на прихід весни, наші захисники потребують теплого одягу. Шановні кіровоградки, мами, бабусі, запрошуємо до відділу документів з економічних, технічних і природничих наук (ІІ поверх) задля добротворчої справи. Плести шапки, шкарпетки, рукавиці можна у бібліотеці, або взяти додому нитки і вже готові вироби принести у бібліотеку. Сподіваємося на вашу небайдужість!

5 березня о 16.00 у відділі краєзнавства відбудеться презентація книги Ольги Полєвіної

«Королева полыни». Презентація присвячена жіночому дню і стане справжнім святом жіночої прози.

6 березня о 13.00 відділ мистецтв запрошує на святковий концерт «Свято танцювальної музики. Катильон, вальс, танго та інші». Концертну програму представлять учні та викладачі ДМШ №1 ім. Г.Нейгауза. Гарний настрій гарантуємо!!!

2, 4, 5, 6 березня о 17.00 запрошуємо на засідання клубу з вивчення англійської мови, що проходять у відділі документів іноземними мовами обласної бібліотеки ім. Д. І.Чижевського.

7 березня з 10.00 до 16.00  сердечно запрошуємо Вас на благодійний ярмарок «Мерцишор» на честь воїнів АТО.  До ярмарку-розпродажу можуть долучитися усі майстри та майстрині Кіровоградщини, які готові продавати свої вироби на користь землякам, які служать в АТО. В програмі – благодійний розпродаж речей і смаколиків, майстер-класи з виготовлення різноманітних марцишорів.

Також на благодійному ярмарку можна придбати поробку, яка вас найбільше вразила для подарунку мамі, бабусі, сестрі чи подрузі! На ярмарку представлено різновид людської фантазії та політ творчості, а саме: мерцишори, вироби із полімерної глини, віночки із тканини, вишивка стрічками, вироби із бісеру, інтер’єрні ляльки, іграшки ручної роботи, мило ручної роботи,свічки ручної роботи, декупаж, скрапбукинг, вироби із шкіри, гончарні вироби, керамічні вироби.

Усі виручені кошти від продажу будуть передані у місцеву військову частину.

   7 березня о 14.00 запрошуємо усіх на відкриття виставки «Марина Чурсанова та її химерні ляльки». Завітайте до відділу мистецтв і відкрийте для себе нові враження.

Щодня, з 10.00 до 19.00,  у відділі документів іноземними мовами (ІІ поверх) всі бажаючі можуть пограти в Kinect (безконтактна сенсорна гра). Щоб активізувати сенсор, не потрібно ніяких дротів і підключень, лише змахни рукою, після чого зможеш розпочати гру сам або удвох, а твій віртуальний образ повторить усі твої рухи на широкоформатному екрані. Поспіши до бібліотеки! Послуга коштує 3 грн. 50 коп. за 15 хв.

Запрошуємо переглянути книжкові виставки присвячені

Міжнародному жіночому дню

–        З 2 березня у відділі обслуговування користувачів працює виставка «Соціально-правовий статус жінки в українській історії»;

–        З 5 березня у відділі рідкісних та цінних видань – «Ця загадкова жінка»;

–        7 березня відділ абонемента запрошує на відкритий перегляд “Жінки в історії України

ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ

Деталі в розділі “Що нового” http://library.kr.ua

Поширити:

Залишити коментар:

коментар