Другий день кіровоградці ярмаркують з кусючими цінами без цукру та круп (ФОТО)

Сьогодні, 28 лютого, з 8.00 кіровоградці знову ярмаркують на площі біля міськради. Більшість відвідувачів ярмарку прийшли за обіцяними крупами, цукром, борошном та низькими цінами. Правда, реальність запропонувала інші варіанти.

Сьогоднішній ярмарок мало чим відрізняється від вчорашнього. Хіба що продукції менше, крупи привезли та ціни де-не-де за ніч виросли. Наприклад, вчора картоплю на ярмарку пропонували за 4 грн/кг, сьогодні вже – 4,5. У цей час в супермаркетах міста можна купити ту ж саму картоплю за 3,5 грн/кг. На прилавках поменшало олії (була лише на розлив та й то не за зовсім демократичними цінами – 12 грн за півлітра). Також не було вчора облюбованого кіровоградцями сала та м’яса – лишились тільки ковбаси.

Читайте: Ярмарок у Кіровограді: замість обіцяного цукру та борошна – м’ясо та ковбаси

З товарами соціальної категорії – окрема історія. Обіцяні крупи приїхали із запізненням. Та й асортиментом похвалитись не могли. На прилавках красувалися лише  горох, вівсяні пластівці та пшенична крупа, які заховали від очей журналістів і покупців за лотками яєць. Цукру та борошна взагалі не було.

«Ми ярмарком дуже незадоволені, – говорить пані Наталя. – Мало того, що ціни кусаються, так ще й немає обіцяного цукру та борошна. Ну подумайте, хіба може пенсіонер із пенсією в 1000 гривень купити собі ковбасу за 75  грн/кг?».

А загалом, ярмарок як ярмарок – смачні яблука, молочна продукція, кукурудзяні вироби, солодощі, ковбаси, яйця, квашена капуста. Одним словом, було все, крім найнеобхіднішого і обіцяного.

Тетяна Колісник, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар