“Дебют” отримав подарунки на десятиріччя (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 27 лютого, у Кіровоградській обласній філармонії ансамбль бального танцю “Дебют” відзначив своє десятиріччя.Як повідомив кореспондент Першої електронної, протягом усього вечора юні дебютанти і їхні наставники радували своїх гостей яскравими постановками, запальними танцями і щирими емоціями.

Не обійшлося і без подарунків – гості щедро обдарували улюблений колектив, дякуючи за їхню сумлінну і активну десятирічну працю. Зокрема,  Новенська селищна рада вручила почесні відзнаки керівникам ансамблю Наталі та Сергію Лефторам та сертифікат на пошив нових костюмів для танцюристів. Окрім того, юні ювіляри отримали від благодійного фонду “Добротвір” сертифікат на сучасний ноутбук.

На цьому подарунки не завершились. Вихованці основної групи “Дебюту” підготували запальну самбу, яка була сюрпризом навіть для наставників. Наталя та Сергій Лефтори разом із глядачами дивились на виступ цієї пари вперше і лишились дійсно задоволені роботою вихованців.

Мами танцівників “Дебюту” не відставали від  своїх зіркових дітей і теж вийшли на велику сцену: запальний танок від енергійних мам отримав схвальні відгуки від усього глядацького залу.

 Ольга Ткаченко, Перша електронна газета.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар