Ярмарок у Кіровограді: замість обіцяного цукру і борошна – м’ясо та ковбаси (ФОТО)

Сьогодні, 27 лютого,  з 8.00 площу біля кіровоградської міськради заполонили товари місцевих виробників. На прилавках торгових наметів можна було знайти все, чого дужа забажає: м’ясо, ковбаси, сало, яблука, цукерки, яйця, молочну продукцію, мед і навіть кукурудзяні палички.

На сайті кіровоградської міськради анонсувалося, що «серед товарів, які будуть реалізовуватися за цінами товаровиробників будуть представлені продовольчі групи, що користуються сьогодні надзвичайно високим попитом: борошно, олія, цукор, крупи». Правда, із зазначеного списку була представлена лише олія. Оскільки ярмарок анонсувався на 2 дні, 27-28 лютого, можливо, соціальну категорію продовольства містянам вдасться купити завтра.

Кіровоградці, які ще позавчора масово скуповували продукти у супермаркетах, ярмаркували достатньо стримано. Хоча без черг, звісно, не обійшлося. Найбільшим попитом користувався продовольчий намет із салом-м’ясом.

«Скоро все має подешевшати. І долар впаде, – переконує мене одна з ярмаркуючих, пані Тамара. – Правда, чого гріха таїти, я й сама запанікувала, страшно стало, – купила аж 10 літрів олії. Тепер сиджу без грошей, але з олією. І що з нею робити? Хоча хай буде. Діти у мене не запасливі, прийде час – віддам їм».

Загалом ціни на ярмарку не нижчі за магазинні, а десь однакові. Місцями – навіть вищі. Наприклад кілограм ярмаркової картоплі коштує 4 грн, в той час як у супермаркеті можна придбати її на пару десятків копійок дешевше.

 Колісник Тетяна, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар