У Кіровограді розгортається «Реконкіста». Приєднуйтесь! (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровограді розпочинає свою роботу волонтерський центр «Реконкіста». 

Про це Першій електронній повідомили організатори Дмитро і Денис Ткаченки – перші волонтери Донбасу, які народились і виросли на Кіровоградщині.

«У березні 2014 року нам з «Комітетом патріотичних сил Донбасу» вдалося стати однією з перших армійських волонтерських груп на Донеччині і в Україні. Тоді головним було одягнути, взути й нагодувати солдатів. Зараз ситуація змінилася. Прикро, але ми повинні усвідомлювати, що російська окупація Донбасу може затягнутися на роки. Люди мають бути готові до такого розвитку подій. Тому ми розпочинаємо «Реконкісту», – зазначають волонтери. – Зрозуміло, що в ситуації економічної кризи та початкової стадії проекту ми не будемо братись за дорогі напрямки, такі як безпілотні літальні апарати, ремонт та будівництво броньованої техніки. Та ми віримо, потенціал Кіровограда полягає в людях! Ми вирішили почати з плетіння маскувальних сіток та костюмів для армії, а згодом виберемо оптимальні шляхи допомоги нашому війську».

Усіх, хто хоче і може долучитися до руху на підтримку армії, організатори запрошують прийти завтра, 27 лютого, о 13.00 за адресою: м Кіровоград, вул. Ельворті, 5, каб 117. Тут 200 м2 площі чекають своїх «лицарів тилу», які допоможуть підготувати приміщення до роботи нового волонтерського центру.

Контактний телефон: (050) 918 77 62

Віримо, що славне “місто корифеїв” прекрасно покаже себе!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар