Загиблого героя з батальйону “Донбас” поховають завтра у Кіровограді

Завтра у Кіровограді відбудеться траурна церемонія поховання кіровоградця, добровольця батальйону “Донбас” Євгена Тельнова.

Про це заявив секретар Кіровоградської міської ради Іван Марковський під час сесії міської ради. Тіло загиблого героя прибуде з міста Дніпропетровська, і після траурної церемонії на Театральній площі об 11:00. Поховання відбудеться на Алеї слави на Рівненському кладовищі.

Депутати на початку засідання вшанували пам’ять Героя хвилиною мовчання.

Довідка:

Тельнов Євгеній Львович — народився  20 листопада 1961 року у Кіровограді. Проходив службу в в/ч 7429 м. Київ. Звільнений у запас в травні 1982 р. Працював на Кіровоградському заводі радіовиробів токарем, з 1989 р – лаштувальником верстатів з ЧПК. Звільнився у липні 1991 р.

З 1984 по 1987 заочно навчався в КІСМ (Кировоградский інститут сільськогосподарського машинобудування) на факультеті за спеціальністю Обробка металів різанням.

У липні 1991 р. Прийнятий на посаду інструктора зі спорту в Кіровоградську РТШ (ДОСААФ). Звільнився у лютому 1992 р.

10 червня 2014 р. Прибув до батальйон спеціального призначення «Донбас» в с. Нові Петрівці. З 13 липня по 31 серпня перебував у зоні АТО (Артемівськ, Попасна, Іловайськ).  За позивним «Усач» служив у 3 взводі 1 роти окремого батальйону спецпризначення «Донбас».
26 серпня був поранений уламком міни на околиці Іловайська. Після реабілітації продовжив службу в зоні АТО.

15 лютого цього року героїчно загинув під час зіткнення на блок-посту окупантів під  Маріуполем.

Вічна слава Герою!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар