ОУНБ запрошує на зустріч з поетом, археологічні студії і майстер-класи

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на заходи, які відбудуться наступного тижня – з 23 лютого по 1 березня.

24 лютого о 15.00 бібліотека запрошує усіх бажаючих зібратися на безкоштовний майстер-клас з плетіння шкарпеток в рамках благочинної бібліотечної акції «Подаруй тепло захиснику Батьківщини: в’яжемо шкарпетки разом». У ці холодні зимові дні наша турбота допоможе захисникам країни вистояти і повернутися додому з перемогою. Шановні кіровоградки, мами, бабусі, запрошуємо до відділу документів з економічних, технічних і природничих наук (ІІ поверх) задля цієї добротворчої справи. Плести можна у бібліотеці, або взяти додому нитки і вже готові вироби принести у бібліотеку. Сподіваємося на вашу небайдужість!

25 лютого о 14.00 у відділі мистецтв відбудеться творчий звіт Валерія Корнійця «Я не зраджу» (поезії та переклади за останніх п’ять років). Валерій Корнієць – вчитель, поет, перекладач, автор одинадцяти збірок власних творів та поетичних перекладів. Член Конгресу літераторів України.

25 лютого о 14.00 у відділі краєзнавства відбудеться презентація виставки декоративно – ужиткового мистецтва «Чарівна лялька».

23, 25, 26, 27 лютого о 17.00 запрошуємо на засідання клубу з вивчення розмовної англійської мови, що проходять у відділі документів іноземними мовами обласної бібліотеки ім. Д. І.Чижевського.

26 лютого о 14.00 у відділі краєзнавства відбудуться Краєзнавчі студії на тему: «Археологічні дослідження на території Кіровоградщини» (с. Небилівка, Новоархангельского району). До участі запрошені науковці, педагоги, викладачі, бібліотекарі, працівники архіву, музеїв міста

26 лютого о 14.00 у відділі мистецтв Ірина Кудревич проведе майстер – клас «Ручна аплікація із закритим краєм». Методи і практики на прикладі української вишивки. З собою взяти: тканину для фону, світлу, 20-25 см, тканину для деталей – різнокольорові клаптики, папір для шаблонів (цупкий), нитки, голки, ножиці. Вхід вільний.

Щодня  з 10.00 до 19.00 у відділі документів іноземними мовами (ІІ поверх) всі бажаючі можуть пограти в Kinect (безконтактна сенсорна гра). Щоб активізувати сенсор, не потрібно ніяких дротів і підключень, лише змахни рукою, після чого зможеш розпочати гру сам або удвох, а твій віртуальний образ повторить усі твої рухи на широкоформатному екрані. Послуга коштує 3 грн. 50 коп. за 15 хв.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар