«Джентльмени удачі» фінішували у Знам’янці

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

В ніч з 17 на 18 лютого правоохоронцями Компаніївського райвідділу міліції у Знам’янці затримано одного із двох підозрюваних, причетного до резонансного пограбування в селищі. Ним виявився 30-річний уродженець Олександрівського району, раніше судимий. 

Протягом двох років вони із своїм спільником «бомбонули» до 50 об’єктів у декількох районах області, зокрема, в рідному Олександрівському – до 20 крадіжок, а ще в Знам’янському, Кіровоградському та інших районах. Напарник затриманого перебуває в розшуку, проте, як запевнили правоохоронці, зашморг переслідування незабаром досягне і його.

Хлопці діяли за класичною схемою. Орієнтуючись по карті, вибирали райони, де ще не здійснювали крадіжки, намічали об’єкти і жертв (заходили в магазини, дослухались до розмов). Проникали в приміщення через вікна, двері, а то і через грати – їх просто віджимали металевими заготовками. Загалом, було пограбовано три магазини і аптеку, що розташовані в центрі селища, а також кілька приватних будинків. Грабіжників цікавила каса, продукти харчування, побутові речі, які легко заховати в сумки, документи, а ще дешеві таблетки. Здійснивши ряд грабежів, чоловіки на таксі відбули до обласного центру, звідти дістались до Знам’янки, де на орендованій квартирі розділили награбоване і розбіглись.

Внаслідок оперативних правоохоронців з різних райвідділом Кіровоградшини, гастролерів вдалося швидко затримати.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар