Студенти КДПУ ходили у гості до кіровоградських спецпризначенців (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 19 лютого, студенти факультету історії та права КДПУ ім. В. Винниченка ходили у гості до кіровоградського 3-го полку спецпризначенців.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, студенти прийшли до кіровоградських спецпризначенців, щоб напередодні дня вшанування пам’яті герої Небесної сотні, разом із ними вшанувати хвилиною мовчання загиблих на Майдані та в зоні АТО.

Юні історики принесли з собою два прапори-обереги, які дарували випускники факультету історії та права. Одним з них був прапор, який крайнім піднімався на підводному човні «Запоріжжя».

З липня 2013 року “Запоріжжя” знаходиться на стоянці в окупованому Севастополі і належить Pосії. Покидаючи вже не український підводний човен, моряк і студент-заочник факультету історії та права забрав державний прапор і передав його рідному факультету.

А другий – подарунок Олександра Пастухова. Випускник подарував прапор під час зустрічі зі студентами.  Тут на синьо-жовтому тлі в короткі миті спокою поміж боїв на Донбасі свої підписи поставили кіровоградські «кіборги». Прапор нещодавно зайняв почесне місце на стіні головного корпусу КДПУ ім. В . Винниченка.

Студенти принесли військовий млинці з різноманітною начинкою та відро гарячого чаю. Солдати охоче знайомились із юними господинями, які смачно нагодували своїх захисників. Більше того, дівчата вражали військових не тільки смачними млинцями, а і щирим співом. Допомагали їм у цьому хлопці з факультету. На завершення зустрічі (поза сценарієм) студенти виконали пісню «Воїни світла».

Фотографувати на території військової частини було суворо заборонено, тому студенти зробили кілька світлин біля КПП.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар