Село Крупське таки буде зі зв`язком

Для встановлення вежі мобільного зв’язку у селі Крупське Кіровоградського району таки буде виділено земельну ділянку.

За інформацією Крупського сільського голови, до сільської ради надійшло клопотання ДТУ Прат МТС Україна від 23.01.2015 про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення об’єкта зв’язку в межах села Крупське Кіровоградського району. Для розгляду даного питання на 19 лютого 2015 року скликана позачергова сесія сільської ради.

Нагадаємо, що 16 лютого цього року голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко під час апаратної наради повідомив, що у селі Крупському Кіровоградського району є проблеми з виділенням земельної ділянки для встановлення вишки мобільного зв`язку. «Якщо в Держземагенстві не розуміють, що людям потрібен зв`язок, чи не можуть знайти відповідну ділянку землі, то хай звернуться до нас, в ОДА, і ми все їм доступно пояснимо», -заявив очільник Кіровоградської області.

До органів земельних ресурсів в області станом на 18 лютого 2015 року жодних заяв щодо виділення земельних ділянок для розміщення об’єкта зв’язку на території Крупської сільської ради Кіровоградського району до територіальних органів Держземагентства у Кіровоградській області не надходило, повідомили Першій електронній у  Головному управління Держземагентства у Кіровоградській області. Відповідно до частини 1 статті 122 Земельного кодексу України сільські, селищні, міські ради передають земельні ділянки у власність або у користування із земель комунальної власності відповідних територіальних громад для всіх потреб.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар