Поки діти ярмаркують, дорослі ремонтують військову техніку (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Олександрійський район маленька часточка нашої великої Батьківщини. Здається, що тут чи не в кожному куточку знайдеться людина небайдужа до фронтових справ. Так і в селі Добронадіївка, де бійців підтримує чи не кожен, від старого до малого. На Масляну у місцевій школі ініціювали благодійний ярмарок, виручені кошти відправили солдатам.

Паралельно жителі села взялися за ремонт пошкодженого на передовій старенького ЗІЛа до якого закріплена зенітна установка. З фронту у село бойову машину доставили олександрійські волонтери, адже саме тут знайшлися автомеханіки, які мали бажання взятися за добру справу.

«Армійськими бідами у Добронадіївці переймається більшість людей, і це не лише школярі, свою лепту в ремонт техніки внесли одноосібники Олександр Винник, Іван Киричатий та Іван Скрипник, а також різноробочий Віталій Донченко. Хлопці перебрали двигун, перевірили ходову та електропроводку. Посилили двері, звари броню на передню частину ЗІЛа. Деякі запчастини отримали від волонтерів, а дещо зібрали у місцевих автолюбителів. Тепер машина на ходу, залишилось пофарбують і на фронт», – зазначає сільський голова Валентина Балаєскул.

А ще повідомляє, що люди в селі прості й відкритті, якщо комусь і потрібна допомога, не розмірковуючи йдуть на зустріч.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар