Єпископ Кіровоградський і Голованівський Марк: українська поштова марка – найкраща в світі

Ряди кіровоградських філателістів поповнилися. До надзвичайного цікавого руху колеціонування у сфері філателії долучився Єпископ Кіровоградський і Голованівський Української Православної Церкви Київського патріархату Марк.


Як повідомили Першій електронній у Кіровоградській Дирекції Укрпошти, Владика Марк заповнив філателістичний абонемент на 2015 рік і зробив свої перші замовлення.

– Спочатку я вирішив для себе колекціонувати усе, що пов’язане з релігією, Церквою, – поділився Владика Марк. – Це великий і цікавий сегмент філателії. Але мене вразила краса і витонченість, можна сказати довершеність поштових мініатюр в Україні. Тому в абонемент я вніс абслютно всі об’єкти колекціонування, які видаватиме пошта України.

Першою привітала поважного колекціонера начальник Кіровоградської дирекції УДППЗ “Укрпошта” Людмила Салоїд. Вона побажала Владиці Марку успіхів на новому для нього поприщі і висловила переконання, що Кіровоградська організація філателістів відтепер отримає новий поштовх у своєму розвитку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар