Гравець кіровоградської “Зірки” – кращий воротар Кубку Пожечевського

Гравця «Зірки» Романа Льопку визнано кращим воротарем Кубку Віктора Пожечевського, у якому кіровоградська команда брала участь на другому навчально-тренувальному зборі в Полтаві.

Такої честі наймолодший футболіст «Зірки» удостоївся завдяки відмінно проведеним іграм. Загалом Роман Льопка охороняв наші ворота у трьох зустрічах – весь матч проти молодіжки «Іллічівця» (U-21), другий тайм із «Сумами» та перший тайм із «Шахтарем-3». За час перебування Романа на полі, у ворота «Зірки» не було забито жодного голу.

 

 «У першій грі дуже хвилювався, але відстояв на нуль. Навіть допоміг команді забити один із голів, коли після подачі суперниками кутового,  вибив м’яча, розпочавши атаку своїх товаришів, що завершилася взяттям воріт маріупольців. Коли вийшов на заміну у грі з «Сумами», вже почувався впевненіше. У заключній грі турніру з «Шахтарем-3» теж був максимально зібраний. Де треба підстраховував, виконував роль ліберо, пасував своїм партнерам по команді. Загалом я задоволений тим, як провів час на полі: набрався ігрового досвіду, з кожною наступною грою відчував себе впевненіше», – розповів  прес-службі клубу ФК “Зірка” Роман Льопка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар