Кіровоградщина: 5 млн грн на відновлення земель біля відстійника

ДП «Об’єднана компанія «Укрвуглереструктуризація» 9 лютого уклало угоду ТОВ «Вуглеспецекологія» на роботи з гірничотехнічної рекультивації і озеленення порушених площ. Вартість угоди складає 5 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про рекультивацію площі, яка примикає до ставка-відстійника за проектом ліквідації ДП «Бурвугілля» у смт. Пантаївка, Кіровоградська область. Роботи мають виконати до листопада цього року коштом держбюджету – повідомляють “Наші гроші”.

Власником фірми «Вуглеспецекологія» є Тарас Шульга, виходець з Красноармійська Донецької області, який у 2012 році отримав київську прописку.

За даними держреєстру, «Вуглеспецекологія» має однаковий номер телефону з ТОВ «Ропавр» Андрія Шахвороста. У 2012 році директором фірми «Ропавр» значився Володимир Початовський, відомий як депутат Красноарміської міськради від Партії регіонів. До червня 2012 року фірма «Ропавр» мала назву «Торфеко» і її директором був Тарас Шульга.

Нагадаємо, що ДП «Бурвугілля» було створене Міністерством вугільної промисловості у 2007 році на базі частини активів державної холдингової компанії «Олександріявугілля» і займалося видобутком, транспортуванням і переробкою бурого вугілля. Ліквідувати підприємство уряд вирішив на початку 2012 року. З того часу на роботи по проекту ліквідації «Бурвугілля» уклали угод на 99,60 млн грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар