Віктор Бронюк запросив на концерт “ТІКу” найкращого знавця української мови

Переможець обласного проекту з вивчення і знання української мови «Крила» сьогодні потрапить на концерт легендарного гурту «ТІК» і поспілкується з його лідером Віктором Бронюком.

  Як повідомив Першій електронній координатор проекту “Крила”, голова Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії протоієрей Діонісій Буренко, проект було реалізовано разом з відділом молодіжної політики Кіровоградської ОДА. Більше 50 конкурсантів без жодної підготовки писали диктант з уривку твору Михайла Старицького «Останні орли». Роботи перевіряли професійні філологи, які і визначили найкращого знавця української мови серед учасників проекту. Переможцем, який набрав максимально можливі 12 балів, став Денис Піменов з Новомиргорода.

Протоірей Діонісій Буренко розповів, перед проведенням конкурсу він телефонував кільком “зіркам” українського шоу-бізнесу з проханням надати можливість переможцю відвідати концерт та поспілкуватись з виконавцем, та відгукнувся лише Віктор Бронюк, який дуже позитивно поставився до цієї ідеї.

 Нагадаємо, що ювілейний  концерт гурту «ТІК» відбудеться у кіровоградській філармонії сьогодні, 15 лютого, о 18:00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар