Краса та велич Сходу по-кіровоградськи (ФОТО)

Цього тижня у бібліотеці ім. О. Бойченка кіровоградці долучилися до нового бібліопроекту «Креативна сереДА!», в рамках якого проходив вечір «Краса та велич Сходу».

Новоспечений проект подарував кіровоградцям дві години насолоди і безкоштовних розваг.

Як повідомила Першій електронній організатор заходу Тетяна Букач, завідувач сектору соціокультурної діяльності, проект створений саме для дозвілля родини, молоді, друзів, адже у Кіровограді мало таких місць, де можна затишно, з користю і абсолютно безкоштовно відпочити.

Розпочався вечір виступом та майстер-класом з мистецтва Йога від студії «САТТВА», які показали кіровоградцям неймовірний мікс енергії, бадьорості та гармонії. Після того купу позитивних емоцій подарував Спортивний клуб «Україна» Лао-муей, які презентували гостям вечора бойові мистецтва Сходу. Після бойових мистецтв зачаровували ніжністю та жіночністю учениці школи східного танцю «Шакті». Крім того атмосферу Сходу створювала майстер міхенді Альбіна Печена, яка робила малюнки хною на тілі бажаючих.

Але це ще не все. Відвідувачів також  розважали веселе караоке, цікаві книжкові викладки та бібліотечний кінозал. Тому кожен з присутніх міг знайти собі заняття до душі та провести весело час зі своєю родиною.

Організатори пообіцяли, що це тільки початок, надалі багато креативних ідей, тому чекають до себе у гості наступного разу.

Катерина Рисленко для Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар