На Кіровоградщині селищного голову-хабарника спіймали на гарячому

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Працівники Управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України у Кіровоградській області за підозрою у отриманні хабара затримали державного службовця – одного з селищних голів.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, 65річний чоловік вимагав та отримав грошові кошти у загальній сумі 12 тисяч гривень від підприємця за отримання ним дозвільних документів. Посадовця правоохоронці затримали на гарячому підчас отримання грошових коштів.

У прес-службі УМВС повідомили, що по даному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 КК України “Прийняття пропозиції обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою”. Якщо вину держслужбовця буде доведено, йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар