З території проведення бойових дій до Кіровоградщини прибуло ще дві родини з дітьми

На Кіровоградщину прибуло дві родини з Донеччини, які побажали залишити район бойових дій. Одна з них – багатодітна.

Як повідомили Першій електронній у прес-службі У ДСНС в області, залізницею батьки з дітьми дісталися до Знам’янки, де їх зустріли працівники Управління ДСНС. У сім’ї, точніше у дитячому будинку сімейного типу, виховується семеро дітей. Наймолодшій доньці три роки, а найстаршій – 11. Родина дуже дружна та організована, тож з переїздом та перевезенням речей проблем не було. Щоб не засмучувати дітей, які вже пережили важкі враження, батьки взяли з собою навіть двох домашніх улюбленців.

Консультативну допомогу – дорожні карти, контакти необхідних служб надали нашим співвітчизникам психологи Управління ДСНС. З місцем тимчасового проживання батьки визначилися завчасно. Самостійно вони знайшли будинок сімейного типу у с.Войнівка Олександрійського району. Представники цього будинку зустріли сім’ю на вокзалі та доправили до житла.

Інша родина прибула вночі 11 лютого потягом до Кіровограда. У двоповерховий будинок потрапив снаряд – дивом ніхто не постраждав. Проте, рішення виїхати з Авдіївки було однозначним – батьки хвилюються і за життя двох своїх маленьких синів. Зустрівши людей, психологи надали екстрену психологічну допомогу. На вокзалі їх чекала і сестра, яка переїхала до Кіровограда раніше. Люди задоволені, що відтепер вони щохвилини не будуть очікувати вибухів та пострілів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар