Завтра у Світловодську – день жалоби

За розпорядженням міського голови Світловодська Юрія Котенка у зв’язку із загибеллю у зоні проведення антитерористичної операції на сході України учасника АТО, уродженця м. Світловодська  Ільїна Андрія Миколайовича завтра, 11 лютого, оголошено у місті Днем жалоби.

На знак скорботи за загиблим у День жалоби буде приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою на адміністративній будівлі міськвиконкому, будівлях комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ, організацій на території міста. Відміняється проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань, вносяться відповідні зміни до програм теле- та радіопередач місцевих засобів інформації.

Нагадаємо, що завтра, 11 лютого, жителі Світловодська проведуть в останню путь загиблого героя  Андрія Ільїна.

 О 10:00 почнеться траурна церемонія прощання із загиблим героєм у фойє Міського Палацу культури. Висловити своє співчуття родині Андрія можна буде у спеціальній книзі. Об 11:30 відслужать поминальну панахиду за загиблим воїном. О 12:00 домовину з тілом загиблого винесуть на центральну площу міста до траурного мітингу. По закінченню мітингу планується хода до парку ім. Т.Г. Шевченка, далі траурної церемонія рушить на кладовище. По дорозі відбудеться зупинка біля школи №10, де навчався Андрій. Поховають Андрія Ільїна на Ревівському кладовищі міста Світловодська.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар