Чергова аварія в Кіровограді (ФОТО)

На жаль, історичний центр міста від Інгулу і до вулиці Гоголя відомий усім кіровоградцям як місце, де ДТП стаються найчастіше у місті. Причин можна назвати багато – і завузькі вулички з одностороннім рухом, і знаки, які не завжди помітні водіям, і відсутність “лежачих поліцейських” на місцях перетину головної дороги і вулиць з одностороннім рухом. Але основною причиною є неуважність водіїв і недотримання вимог правил дорожнього руху.

Схоже, саме проїзд сірого Renault без зупинки, як того вимагає знак STOP на розі вулиць Червоногвардійської (Архангельської) та Преображенської, спричинив ДТП на цьому перехресті. На щастя, аварія відбулася без жертв. Наразі учасники ДТП чекають прибуття представників страхового агенства та ДАЇ.

Нагадаємо, що згідно правил дорожнього руху забороняється проїзд без зупинки перед розміткою 1.12 (стоп-лінія), а якщо вона відсутня — перед знаком. Необхідно дати дорогу транспортним засобам, що рухаються дорогою, яка перетинається, а за наявності таблички — транспортним засобам, що рухаються головною дорогою, а також праворуч рівнозначною дорогою.

Знак встановлюється безпосередньо перед перехрестям або вузькою ділянкою дороги.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар