Сьогодні у Кіровограді відбудеться презентація благодійного календаря

Сьогодні у Кіровограді відбудеться презентація народного календаря «Заквітчана пісня». Унікальність цього календаря полягає в тому, що на він не має фіксованої ціни: купуючи календар, кожен заплатить в міру своїх фінансових можливостей та бажання допомогти дітям-сиротам.

Видання є ініціативою народного депутата України Станіслава Березкіна. Календар оформлено роботами відомої кіровоградської художниці, заслуженого майстра народної творчості Лариси Зоріної.

Кошти від розповсюдження цього календаря буде передано дітям з родин героїв-кіровоградців, які загинули на Сході України, захищаючи мир та спокій на нашій землі.

У Кіровограді вже можна придбати календар у центральному відділенні Кіровоградської обласної дирекції «Укрпошти», у книжковому магазині «Букі», а також у приміщенні громадської організації «Спільна дія» (телефон для довідок: 067-520-70-09).
Окрім того, можна придбати календар, перерахувавши кошти на розрахунковий рахунок 26009431515 ЄДРПО 38540227, МФО 380805, АТ «Райффайзен Банк Аваль» м.Київ, призначення платежу: «Благодійний внесок «Допомога дітям військових, загиблих в АТО».

У рамках благодійної акції створено Наглядову раду. До неї долучилися мама Анатолія Бузуляка, заступника командира групи спеціального призначення 3-го полку спецпризначення, який загинув на Донбасі – Галина Бузуляк; член правління Благодійного фонду «Добротвір» Ірина Березкіна, майор Збройних сил України Петро Гарасимяк; заслужений майстер народної творчості Лариса Зоріна; голова Благодійного фонду Станіслава Березкіна «Добротвір» Андрій Малик; Єпископ Кіровоградський і Голованівський УПЦ КП Марк директор Кіровоградської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Людмила Салоїд; директор книгарні «Букі» Оксана Червоная; командир батальйону патрульної служби міліції «Кіровоград» В’ячеслав Шевченко, власний кореспондент газети Верховної Ради України «Голос України» Петро Мельник. Члени Наглядової ради спостерігатимуть за процесом надходження, розподілом та передачею коштів дітям-героїв.

У презентації календаря візьмуть участь: народна артистка України Антоніна Червінська, лауреат міжнародних конкурсів Владислав Кашпуренко та камерний оркестр «Концертіно».

Початок презентації: 17.00. Адреса: вулиця Кавалерійська, 8 (у фойє Кіровоградської обласної філармонії).

Телефон для довідок: (067) 521-16-16.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар