Представник Євросоюзу вважає, що Кіровоградщина готова до змін

Кіровоградщина – досить цікавий регіон з неординарним і свідомим населенням, готовим до проєвропейських змін.

Про це сьогодні заявив Юргіс Вільчінскас, керівник відділу преси Представництва ЄС в Україні, кореспонденту Першої електронної під час зустрічі в Києві. Таке враження у нього склалося вчора під час перебування у Кіровограді.

«Я зустрівся з представниками місцевої і обласної влади, журналістами і студентами. Мій день пройшов не дарма! Особливо мене вразили студенти. Вони задавали дуже зрілі питання. Видно, що кіровоградська молодь прогресивна і свідома. Вони думають про майбутнє і знають чого хочуть», – зазначив Вільчінскас.

Представник Євросоюзу переконаний, що не зважаючи на те, що Кіровоградщина аграрний регіон, його не можна назвати відсталим: «Люди на Кіровоградщині явно готові до змін – до євроінтеграції. Про це свідчить їхня свідома орієнтація на високі стандарти виробництва, бажання вивести з тіні чорні зарплати, залучити європейський капітал на розвиток місцевих громад».

Окрім прогресивних людей, представника Європи вразили дороги Кіровоградщини. «Це було щось незвичайне! Ми ледве доїхали. Було навіть трохи весело. Але з такими дорогами в Європу…”, – розводить руками Вільчінскас

Поширити:

Залишити коментар:

коментар