Кіровоградців запрошують на безкоштовний відпочинок

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О. Бойченка започатковує новий бібліопроект «Креативна сереДА!». 

В рамках проекту «Креативна сереДА», у вечірній час, у бібліотеці будуть відбуватися цікаві заходи, виступи творчих колетивів, молодих музикантів, цікаві ігри та інші розваги.

Мета проекту – організація змістовного дозвілля молоді та  спільного сімейного відпочинку. Планується, що подібні заходи будуть відбуватися двічі на місяць – кожну другу та четверту середу мі сяця.

Перший захід проекту відбудеться вже 11 лютого 2015 року з 18.00 до 20.00 і цього разу ми запрошуємо усіх кіровоградців на арт-фьюжн «Краса та велич Сходу».

У програмі заходу:

– презентація та майстер-клас з мистецтва Йога від студії «САТТВА» (міський будинок вчителя);

– східні танці від школи східного танцю «Шакті»;

– бойові мистецтва Сходу від Кіровоградської обласної федерації

Лао-муей – Спортивний клуб «Україна»;

– розпис хною від майстра міхенді Альбіни Печеної (центр психології «Альта»).

Також цього вечора в бібліотеці на Вас чекатимуть й інші розваги. Тут працюватиме веселе караоке та бібліотечний кінозал, будуть оформлені цікаві книжкові викладки.

В рамках заходу діятимуть спеціальні знижки на запис до бібліотеки.

Усі заходи є абсолютно безкоштовними для користувачів бібліотеки. Заходи будуть цікавими для різних верств населення. Тож запрошуємо молодь, батьків з дітьми, дідусів та бабусів з онуками завітати 11 лютого 2015 року з 18.00 до 20.00 до обласної бібліотеки ім. О. Бойченка на арт-фьюжн «Краса та велич Сходу». Не сидіть вдома, приходьте ввечері до книгозбірні і Ви обов’язково знайдете собі заняття до душі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар