Вихованці інтернату передали валентинки для військових (ФОТО)

Напередодні Дня св. Валентина вихованці Новопразької школи-інтернат виготовили та передали бійцям АТО патріотичні валентинки й обереги, які поїдуть на фронт разом з Координаційним центром волонтерів Олександрійщини.

Подарунки для бійців вихованці інтернату виготовляли майже тиждень. Використовували для своїх творінь, як кольоровий папір, так і картон, тканину, стрічки та навіть цукерки. Учень 9-го класу Іван Малій, зокрема,  пошив  м’яку подушку у вигляді серця, яка також поїде на передову. Всього ж дітлахи оформили 10 подарункових пакунків, у яких налічується понад триста валентинок. А ще відправили на фронт  великий постер «Україна – єдина країна», на якому зображені дитячі долоньки й написи: «Ми вас чекаємо».

По-своєму патріотичну акцію підтримали й педагоги та обслуговуючий персонал інтернату: зібрали тисячу гривень, закупили солодощі, каву та чай.

У Кординаційному центрі волонтерів Олександрійщини говорять, що солодкі сюрпризи й валентинки невдовзі поїдуть у бік Дебальцевого і, без сумніву, піднімуть хлопцям бойових дух.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар