На сьогодні нардепа Табалова «люблять» лише 7,5 % кіровоградців

Під час соціологічного опитування лише 7,5 відсотка респондентів позитивно оцінили парламентську діяльність народного депутата Андрія Табалова.

Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомив завідувач Центрально-української соціологічної лабораторії Едуард Клюєнко, передає кореспондент Першої електронної.

«28 жовтня минув рік після виборів. Ось тому ми й поставили людям запитання про Табалова. Попросили нейтрально оцінити його роботу: поставити оцінку за п’ятибальною шкалою за його роботу в якості народного депутата. І бачимо, що десь приблизно 7,5 відсотка поставили йому гарні оцінки – четвірки й п’ятірки, натомість, майже 34 відсотки поставили одиниці й двійки. Більше половини опитаних взагалі нічого не знають про його діяльність», – сказав Єдуард Клюєнко.

Однак, вважає Едуард Клюєнко, ще нічого не втрачено. Минув лише рік депутатства, і в Андрія Табалова є час надолужити втрачене.

Опитування «Громадська думка міста Кіровограда: проблеми міста та електоральні настрої» проводилося з 19 по 25 жовтня. Відповідь надали 400 респондентів, що, за словами Едуарда Клюєнка, є мінімальною кількістю. Тож похибка при такому методі може становити до 5%.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар