Журналісти показали як солодко живеться дітям терористів у “хунтівському” Києві (ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Діти терористичних лідерів так званих ЛНР та ДНР віддають перевагу життю серед хунти. Своїм дорогим життям у столиці вони не соромлячись хизуються у соціальних мережах, поки рідну землю решетять снарядами бойовики під керівництвом їхніх батьків.

Про це йдеться у програмі “Гроші“.

Поки їхній батько Володимир Струк розпалює конфлікт на сході, Каріна та Каміла ведуть пафосне життя у столиці ворожої хунти – Києві. Генеральна прокуратура України підтвердила, що Володимир Струк – луганський бізнесмен та колишній регіонал – спонсорує сепаратистів. Він особисто організував загони озброєних бойовиків.

Поки тато важко “працює”, Каріна та Каміла розважаються у кращих клубах Києва, що з гордістю демонструють на своїх сторінках в Instagram. Каріна Струк має власне підприємство “Луга-Прес” та катається на Porshe. Дівчата люблять подорожі та розваги, особливо у Європі, до якої так бояться потрапити лідери терористів.

Інша спадкоємиця ідейної матері – Ольга Черенкова. Її матуся Лариса Айрапетян – “міністр” охорони здоров’я так званої ЛНР. Вона навіть змагалася за право очолити “республіку”, але програла Ігорю Плотницькому.

Ольга дуже пишається матір’ю та активно підтримує її на своїх сторінках у соціальних мережах. Проте під час активного військового конфлікту на рідній Луганщині, дівчина навчалася  у Кіровограді.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар