ФК “Зірка”: перша перемога другого навчально-тренувального збору

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградська «Зірка» з розгромної перемоги розпочала свої виступи на Кубку Віктора Пожечевського в рамках другого навчально-тренувального збору, що вчора розпочався у Полтаві. У стартовій грі 4 лютого команда Сергія Лавриненка розгромила переможця молодіжного чемпіонату України з футболу минулого сезону маріупольський «Іллічівець» (U-21) – 5:0.

Кіровоградці відмінно взаємодіяли від стартового свистка – суворо грали в обороні, активними були крайні півзахисники, надійно відстояв у воротах наймолодший гравець Роман Льопка. Як наслідок, гра проходила за домінування «Зірки». За перший тайм наші футболісти відвантажили у ворота суперників три м’ячі. На 12-й хвилині наші команда вийшла вперед після влучного удару Григорія Баранця. Подвоїв перевагу новачок червоно-жовтих Владислав Лупашко. Після подачі стандарту він підібрав м’яча і з-за меж штрафної зони відмінно пробив у дальній кут воріт молодіжки «Іллічівця». За три хвилини чергова спланована атака завершилася третім взяттям воріт: автором голу став Ігор Загальський.
Не втратили концентрації підопічні Сергія Лавриненка і після перерви, натомість довершивши розгром опонентів. Двічі наші футболісти примусили воротаря «Іллічівця» витягати м’яча з сітки воріт після ударів Олексія Чичикова та Романа Бочака.
На даному етапі тренерський штаб «Зірки» залишився задоволеним грою футболістів. Всі успішно реалізовані моменти кіровоградців відбувалися після якісних, осмислених розіграшів.
Такий вдалий старт зіграв важливу психологічну роль, додавши впевненості футболістам, яка дуже знадобиться кіровоградцям на подальші ігри. Адже вже у другому турі «Зірка» зіграє 7 лютого із господарями – ФК «Полтава».

«Зірка» (Кіровоград) – «Іллічівець» (Маріуполь) (U-21) – 5:0 (3:0).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар