Єпископ розповів засудженим жінкам про цінність життя

4 лютого 2015 року в рамках «Тижня профілактики суїциду», що проводиться за вказівки заступника начальника управління ДПтС України в області Наталії Рогожко, Кіровоградську УВП (№ 14) відвідав керуючий Кіровоградським єпархіальним управлінням Української Православної Церкви Київського Патріархату, єпископ Кіровоградський і Голованівський Марк.


Про це Першій електронній повідомили в Кіровоградській УВП управління України в області (№ 14). Разом із психологом відділу соціально-виховної та психологічної роботи Рустамом Тараненком Владика під час зустрічі з жінками, які утримуються в установі, провели бесіду психокорекційного спрямування. Загалом обговорили питання цінності людського життя.

Перед зверненням єпископа до аудиторії, Рустам Костянтинович зокрема зазначив: «Арешт чи відбування покарання – це не тавро на все життя, а реальний шанс для кожного, хто потрапив у таку ситуацію, переосмислити пройдений шлях і прикласти максимум зусиль, щоб змінити власне буття на краще. Зі свого боку, співробітники пенітенціарної системи та представники Церкви, громадських організацій, завжди готові прийти на допомогу тим, хто її справді щиро потребує».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар