Кіровоградський АвтоКвеСт: драйв, безсонна ніч та безпілотник для спецпризначенців (ФОТО)

У суботу, 31 січня, о 21.00 у Кіровограді стартував благодійний АвтоКвеСт, половина коштів з якого  перерахована на купівлю безпілотника для кіровоградських спецназівців.

Участь у благодійному АвтоКвеСті взяли 11 кіровоградських команд (у тому числі й від Першої електронної газети), які змагалися у кмітливості та швидкості розгадування логічних задач. Не зважаючи на те, що гра проходила вночі, учасники отримали купу позитивних емоцій та добряче понапружували свої мізки.

Наприклад, перше завдання виглядало так: Один. Ла-ла-ла-ла-ла. Маючи на озброєнні лише цю підказку, треба було знайти агента на локації. Методом проб, помилок та інтелектуальних маніпуляцій, кіровоградці відшукали його у НК «Распутін». Загалом команди подолали 10 логічно-пригодницьких бар’єрів до омріяної перемоги.

На фінішну пряму учасники кіровоградського АвтоКвеСту вийшли о 02.00. Кожна з команд отримала грамоти за участь у грі, а переможці – ще й цінні призи від спонсорів.

Половину організаційного внеску (1100 грн) учасники передали громадській ініціативі «Армія SOS», яка почала збір коштів на купівлю безпілотника для бійців 3-го полку спецпризначення.

Долучитися до збору коштів на безпілотник для військових можуть всі охочі. Розрахунковий рахунок «Армї SOS»: 5168 7420 1159 3740 на ім’я Оксана Червоная.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар