Кіровоградські музиканти співають без світла (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Учора, 31 січня, в галереї «Єлисаветград» відбувся Акустичний джем, на якому кіровоградські музиканти виконували пісні відомих гуртів, а також свої авторські композиції.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, кіровоградські музиканти не обмежились відомими композиціями, адже і самі пишуть пісні та пишуть музику до слів класиків . Наприклад, учасник гурту «Приходьте завтра» Кирило Поліщук поклав на музику вірш Василя Симоненка. Окрім того, молодим виконавцям є чим пишатись із стовідсотково авторських пісень: «Чужими стають повільно» – пісня на слова кіровоградки Ганни Дудник уже стала добре відомою серед прихильників гурту.

Марія Моренко та Валерія Костюніна почали свій виступ із Молитви – мелодія без слів, яка проникає в душу. «Стало вже традицією починати виступи саме з цієї композиції,» – зазначила Марія. Проникливому голосу дівчини, здається, під силу виконання будь-якої пісні. Марія навіть з, властивою їй, вокальною легкістю надає нового звучання композиціям , які написані зовсім не для жіночого вокалу.

Більшість пісень були виконані у напівтемряві. На одній із пісень яскраве світло було вимкнене і обличчя музикантів освітлював лише невеликий ліхтар. Тож акустична атмосфера до завершення вечора доповнилась романтичною темрявою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар