Кіровоградцям показали як виглядає сонце в колисці (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Днями у Кіровоградській ОУНБ ім. Д. Чижевського відкрилась перша персональна фотовиставка студентки-філологині Анастасії Голубенко.

Як повідомила Першій електронній Анастасія Голубенко, найбільше вона захоплюється пейзажами, портретами та макрофографією. Улюбленою її світлиною є фотографія «Сонце в колисці». «Не з першого разу мені вдалось спіймати саме цей кадр, але я досягла бажаного ефекту,» – розповідає Анастасія.

Представлені на виставі світлини зроблені в різних куточках країни і, навіть, за її межами. Зокрема, це міста: Київ, Одеса, Кіровоград, села Олександрівського та Новгородківського районів, а також столиця Чеської республіки – місто Прага.

Зараз дівчина навчається на другому курсі факультету філології та журналістики КДПУ ім. В. Винниченка. Фотографією захопилась ще у шкільні роки, завдяки своєму вчителю фізики, фотохудожнику Андрію Кривенку, який відкрив їй можливість самовираження через фотокадр. Анастасія зазначає, що вона не фотограф, а фотохудожник. Її не приваблює репортажна зйомка, для Анастасії фотографія – це мистецтво.

Також дівчина розповідає, що її надихають роботи видатних фотохудожників, серед яких і кіровоградський фотограф Віталій Здрок. Сам майстер відзначив високий рівень робіт юної фото-художниці і сказав, що у Анастасії є майбутнє.

Роботи Анастасії Голубенко відзначив і ще один кіровоградський фотограф Вадим Трусіхін. Особливу увагу він звернув на улюблену картинку авторки «Сонце в колисці».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар