Терористи продовжують обстрілювати українських військових і мирних жителів (дані РНБО)

Ситуація у зоні проведення Антитерористичної операції залишається складною. За даними, які оприлюднив сьогодні на щоденному брифінгу речник АТО, полковник Андрій Лисенко, противник по всій лінії розмежування здійснює обстріли позицій українських військ та проводить розвідку боєм з метою відтягування резервів сил АТО.

Найбільш напруженою залишається ситуація у районі Вуглегірська, де терористи намагаються захопити місто і зайняти вигідні позиції для подальшого просування у напрямку Дебальцевого для його оточення. Зберігається небезпека наступу бойовиків на Маріуполь. Проте сили АТО готові дати гідну відсіч ворогові.

За останню добу 15 українських військовослужбовців загинуло, 33 – зазнали поранень.

Бойовики систематично руйнують Донбас і поглиблюють зубожіння населення

Внаслідок обстрілів терористів, у містах Авдіївка та Дебальцеве відсутнє централізоване водо-, електро- та теплопостачання. 12 населених пунктів Луганської області та 12 – Донецької області повністю або частково відключені від газопостачання. У 62 населених пунктах Донецької області немає світла. Припинено водопостачання Алчевська, Красного Луча, смт Петрівське Антрацитівского району Донецької області, а також навколишніх населених пунктів. За оперативною інформацією, у хлібопекарнях Луганська залишилось запасів борошна на 7-10 днів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар