У Світловодську безробітніх агітували служити в армії за контрактом

У Світловодському міськрайонному центрі зайнятості у рамках Дня інформації для чоловіків віком від 18 до 45 років відбувся семінар на тему: «Військова служба за контрактом в Збройних Силах України» за участю представників Світловодсько-Онуфріївського об’єднаного районного військового комісаріату.

У Світловодському міськрайонному центрі зайнятості у рамках Дня інформації для чоловіків віком від 18 до 45 років відбувся семінар на тему: «Військова служба за контрактом в Збройних Силах України» за участю представників Світловодсько-Онуфріївського об’єднаного районного військового комісаріату, повідомляє прес-служба Кіровоградського регіонального центру зайнятості.

На семінарі розглядалися  питання як організації четвертої хвилі часткової мобілізації, яка розпочалася у січні поточного року, та військової служби за контрактом.

Представник військкомату наголосив, що перед державою стоїть завдання створити оптимальні за чисельністю, мобільні, добре озброєні, а головне-професійні збройні сили, які зможуть забезпечити мир і спокій на території України.

Учасники були поінформовані про умови прийняття на військову службу за контрактом, професії, які користуються попитом у військових частинах, соціально-правовий захист військовослужбовців, перспективи службового росту, порядок проходження військової служби та грошове забезпечення.

Враховуючи складну ситуацію місцевого ринку праці – військову службу за контрактом можна розглядати як місце роботи як для чоловіків, так і для жінок. Уклавши контракт, можна отримати мінімум на п’ять років зайнятість та фінансову стабільність. Учасникам заходу надавалися індивідуальні консультації та допомога залежно від досвіду роботи, рівня освіти, вікових характеристик, життєвої ситуації щодо оволодіння навичками пошуку роботи, самопрезентації, у тому числі з юридичних питань та працевлаштування.

Із 20 безробітних, які були присутні на заході, після отриманої на семінарі інформації, 3 осіб виявили бажання поспілкуватися з районним військовим комісаром для отримання індивідуальної консультації щодо відбору кандидатів на військову службу за контрактом.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар