Кіровоградська міська рада вступає у інформаційну війну з Росією

Доступ до сайтів доменної зони .RU для працівників апарату міської ради було заблоковано. Підстава – інформаційна війна з окупантом.

Про неможливість корисьуватись на робочому місці російськими соціальними мережами повідомили працівники міської ради. Сьогодні вранці це підтвердив на своїй сторінці у мережі Facebook заступник міського голови Сергій Васильченко.

@Та інформаційна війна, яку Росія веде проти нашої нації, за змістом не менш цинічна і брутальна ніж та, що точиться на Сході України. Ще у тому році я видалився з усіх російських соціальних мереж типу Однокласники та ВК, та з поштових ресурсів які закінчувалися на .RU.

Вчора проводив нараду зі структурними підрозділами Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету на якій повідомив, що з огляду на ситуацію в країні та необхідність дотримуватися заходів підвищеної безпеки всі намагання користуватися ресурсами на .RU будуть блокуватися.

Зокрема це спонукатиме всіх користувачів інтернету Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету, які в своїй роботі використовують електронну пошту, переходити на поштові ресурси українського ґатунку – .UA.

Тож з учорашнього дня при спробі скористатися ресурсами з .RU на користувача очікує повідомлення наступного змісту – Кіровоградська міська рада доступ до сайту заблоковано!!!!

Не дамо ворогу жодного шансу! Слава Україні!”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар