Світловодський депутат не голосував за бюджет через… «Адольфа Гітлера»

Сьогодні на позачерговій, 67-й, сесії світловодської міської ради обранці проголосували за міський кошторис на поточний рік.

Згідно розрахунків, які озвучила начальник міського фінуправління Наталія Яременко, зведений бюджет Світловодська (разом із сел. Власівка) має дорівнювати у 2015 році 206517,8 тис грн, повідомляє кореспондент Першої електронної зі Світловодська.

За бюджет проголосували практично усі народні обранці, за винятком Юрія Сап’янова, який ані в дохідній, ані у видатковій частинах бюджету  не помітив коштів, які місто має отримати після реалізації порізаного на металобрухт суховантажу «Крим», рештки якого все ще знаходяться на водній базі Центру військо-патріотичного виховання.

За словами Сап’янова, дане судно, яке наприкінці 1940 років було отримано СССР у якості репатріації від Німеччини і яке носило назву «Адольф Гітлер», до 2010 року перебувало на балансі міського управління освіти. Після було передано на баланс УЖКГ, яке, свою чергу, за твердженням Сап’янова, передало його тишком-нишком КП «Комбінат комунальних послуг», який наразі займається його розрізанням на металобрухт, а це понад 600 т якісної німецької сталі.

Пояснення головуючого, мера Юрія Котенка, що роботи по розрізанню судна не завершені і про те, що все обліковується офіційно, так і не переконали Сап’янова.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар