Листи й браслети з Новоархангельщини – воїнам 3-го полку СпП (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Троє дівчаток-школярок з Новоархангельщини підготували патріотичні обереги, малюнки і листи подяки для бійців третього полку спецпризначення.

Сестри Жанна і Вікторія Кравець та їхня подруга Лілія Тарахтій проживають у невеличкому селі Борщова, що на Новоархангельщині. Дівчатка написали листи, намалювали малюнки і плакат та передали їх через волонтера, для бійців третього полку спецпризначення, які саме відправлялися у зону антитерористичної операції.


«Я вирішила хоч якось підтримати наших військових, адже вони як ніхто захищають нас. Спочатку наплела браслетів із синьо-жовтих стрічок, а потім Вікі з Лільою запропонувала внести свій вклад. Ми разом почали малювати малюнки, а потім написали листи, у яких навіть вказали адресу проживання та номери телефонів, тепер от чекатимемо на відповідь від солдатів, – говорить Жанна, додаючи, що найбільше, що її зараз хвилює – це війна на Сході. – Я хочу, щоб ми жили у вільній і незалежній Україні, щоб люди в ній народжувалися, ходили до школи, на роботу, кохали, одружувалися, але тільки не воювали. Бо війна – це щось страшне», – каже дівчинка.

Діти у своїх листах дякують військовим за те, що вони попри все захищають Україну та бажають їм якнайшвидше повернутися живими додому.

Фото Альона Смілянець

Поширити:

Залишити коментар:

коментар