Колишній працівник Кузьменка став першим заступником міністра (ОНОВЛЕНО)

Першим заступником Міністра аграрної політики та продовольства України призначено Ярослава Краснопольського. Про це йдеться у розпорядженні Кабінету міністрів від 14 січня.

У 2012-2013 роках Краснопольський працював замгендиректора ТОВ «Украгроком» кіровоградського бізнесмена Анатолія Кузьменка, батька нинішнього очільника кіровоградської ОДА, який у 2015 році став нардепом від «Блоку Петра Порошенка» –  повідомляють «Наші гроші».

Теперішній перший заступник МінАПП, прийшов у велику політику не з порожніми руками. Ярослав Краснопольський зберіг приватний бізнес. Зараз він є співзасновником наступних компаній (дані ЄДР станом на 21 січня):

–          ТОВ «Геоагро-консалт» разом з Кармазіним та Володимиром Топчієм;

–          ТОВ «Грано» разом з колишнім директором «Райзу» Віктором Кащуком, а також Світланою Шевцовою і Олександром Тимощуком;

–          ТОВ «Мінерал транс Україна» разом з Іриною Волкодав, Вікторією Дубинською, Андрієм Пушкарем і Світланою Шевцовою.

За інформацією джерел, близьких до “Украгрокому”, людина з таким прізвищем не працювала на підприємстві Анатолія Кузьменка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар