П’ятеро злодіїв затримано в колодязі

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Днями у темну пору доби на околиці міста Світловодська спрацювала сигналізація колодязя, де знаходяться телефоні кабелі одного з підприємств зв’язку. За адресою негайно виїхав наряд групи затримання ДСО.

На місці злочину правоохоронці виявили легковий автомобіль і 5 зловмисників. Ними виявилися п’ятеро жителів міста Світловодська Кіровоградської області, віком від 17 до 20 років. У зловмисників правоохоронці виявили близько 600 метрів зрізаного телефонного кабелю.

Вживши заходів щодо затримання юнаків, держохоронці службовим автомобілем заблокували рух машини підозрюваних та затримали п’ятьох осіб, що перебували напідпитку. Під час огляду у зловмисників було виявлено сумку із слюсарними інструментами та близько шестисот метрів телефонного кабелю.

На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу. Правоохоронці встановили особи злодіїв. Ними виявилися мешканці міста Світловодська.

По даному факту проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків. Попередньо дії зловмисників кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 185 Кримінального Кодексу України – крадіжка.

За матеріалами УДСО при УМВС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар