ФК “Зірка”: Перший збір завершено

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Матчем із сусідами по турнірній таблиці і за відстанню між містами, кіровоградці 28 січня закінчували перший навчально-тренувальний збір.

«Зірка» розпочала гру в Кривому Розі на полі тренувальної бази ФК «Гірник» доволі жваво. Кіровоградці контролювали м’яч, «Гірник», переважно, оборонявся. І, як і в Білозір’ї, практично перший же момент біля воріт «Зірки» призвів до голу: подача Боровського з кутового знайшла Баєнка, який скинув головою м’яч у центр під удар Андрію Григорику. Останній не схибив.

Гості пішли вперед, і вже за сім хвилин чудову нагоду зрівняти рахунок мав Мостовий після втрати м’яча господарями. Але Андрій чомусь вирішив віддати передачу, хоч до воріт було не більше 13 метрів. На передачу ніхто з партнерів не встиг і момент було змарновано.

Ще за декілька хвилин господарі ледве не подвоїли рахунок, коли в центрі поля помилився Максим Ковальов, а на 31-й хвилині вже врятував молодий голкіпер кіровоградців Роман Льопка.

У другому таймі склад «Зірки» оновився практично повністю, окрім Романа Льопки. У кіровоградців мав момент після перерви Олександр Акименко, а у господарів один із новачків влучив у поперечину.

В останній чверті гри «Зірка» заробила право на декілька штрафних ударів, які виконували і Олександр Акименко, і Григорій Баранець, але м’яч не йшов у ворота. Окрім того, наприкінці матчу арбітр поєдинку ледве не втратив важелі гри: по черзі серйозні травми отримали Микола Рибалко та Антон Кілик. Останнього навіть довелося замінити.

Рахунок до кінця зустрічі кіровоградці так і не зрівняли, хоча чимала група підтримки (фанати знову приїхали підтримати «Зірку» в товариському матчі!!!) і гнала гостей вперед до останньої хвилини.

Тож перший навчально-тренувальний збір «Зірки» закінчено. Тепер наших футболістів чекає другий збір і турнір в Полтаві на Кубок Пожечевського.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар