Австрієць родом з Кіровограда допомагає українській армії

Євген Ложкін, колишній кіровоградець, який проживає в Австрії, на прохання українських військових допомагає забезпечити армію якісним зв`язком.

На своїй сторінці у мережі Facebook волонтер звітує про свою діяльність: “Мене попросили допомогти для наших хлопців з придбанням засобів високоякісного цифрового звязку. Мені вдалося купити і переслати до наших “спецпризначенців” автомобільну радіостанцію. Отже, все прошло добре і прилад потрапив за призначенням.

Але цього замало, на разі існує потреба в ретансляторі Motorola – приблизна вартість 3600 €. Якщо не вдасться назбирати на репітер то хлопці будуть раді і персональним цифровим радіостанціям Motorola – приблизна вартість 500-550 €.

Прибори підуть для одного з підрозділів військ спецпризначення (за зрозумілих причин не можу сказати який саме підрозділ), хлопці постійно як на лінії фронту, так і за лінєю. Отже, якісний цифровий зв’язок дуже важливий.
Замовлення планую оформити в кінці січня, що б на весну прилади були вже на фронті”.

Станом на 27.01.2015 для закупівля радіостанцій було перераховано 2543 € і 2500 UAH, з них 303 € які були зібрані під час акції “#freeSavchenko” та 712 € з акції “Ich bin Ukraine – Je suis l’Ukraine – I’m Ukraine – Я є Україна”. До допомоги також долучився посол України в Австрії Олександр Щерба.

Усі охочі також можуть долучитись до допомоги в придбанні радіостанцій військовим за наступними реквізитами:

Yevhen Lozhkin
AT15 43000 31089166008
Verwendungszweck: Radio ATO

Поширити:

Залишити коментар:

коментар